Cocktail catering

Cocktail Catering service er til dig, der ikke bare vil holde en fest, men ønsker at kræse for gæsterne. Vi sørger for at servere cocktails og sjusser hele natten. Flaskeøl kan tilkøbes – alt efter dit behov.

Det eneste du skal gøre, er at pege på menukortet, betale regningen, pudse danseskoene og nyde festen. I samarbejde med Ziefeldt Design vil vi, sammen med dig, designe et unikt menukort til aftenen. Det anbefales at vælge 4-8 forskellige cocktails som både kan serveres i almindelige glas eller plastikglas.

Vi kommer, efter aftale, og sætter det hele op en time før og serverer til aftalt tid(oprydning ca. en time). Udover at pakke sammen og tage alt med os igen, sørger vi for skraldet, tomme flasker og opvask af glas – alt det kedelige.

Normalt serverer vi i 4-6 timer, men er der behov for flere, kan dette uden problemer arrangeres. Yderligere timer kan tilkøbes under arrangementet for 20% af købsprisen oven i det eksisterende beløb. Denne regning vil blive efterfaktureret. Priserne kan variere, vil vi på bedste vis sammensætte et unikt tilbud til dig.

Book os til dit arrangement

Book os til dit arrangement

Har du brug for os til at stå for velkomstdrinken, eller skal vores bartender servicere og lave cocktails til dine gæster?

Det kunne også være en ginsmagning for familien eller vennerne, eller et cocktailkursus, hvor I selv lærer at lave cocktails?

Uanset service eller arrangement du ønsker vores hjælp til, så er vi klar!

Lej en bartender