Cocktail services

Vælg en af vores cocktail services | Du har også mulighed for at kombinere flere af vores services

The Cocktail Site tilbyder forskellige cocktail services. Få et kort indblik her og læs mere om vores services under hver enkelt service.

Skal du holde en firmafest, eller større fest og ønsker ekstra service i form af bar og lækre drinks, så tilbyder vi cocktail catering til din fest. Vi sørger for at der serveres lækre drinks hele aftenen, så du har mulighed for at være der for dine gæster.

Skal du holde en mindre fest, eller bare en hyggeaften, og ønsker du at aftenen skal være lidt ekstra lækker, så kan du leje en bartender hos The Cocktail Site. Vi sørger for at stille op med en bartender som er med på at skabe en festlig aften, samtidig med servering af lækre drinks. Lej en bartender gør, at du som vært har mulighed for at hygge dig med dine gæster hele aftenenen.

Vi tilbyder også velkomstdrinks, til dig som skal holde et bryllup, en rund fødselsdag, eller en anden stor fest. Der er mulighed for at vi medbringer de ønskede glas, så vi sikrer at der er nok til alle gæster. Hvis det er en temafest, sørger vi for at velkomstdrinksene følger teamet.

Derudover har du også mulighed for at bestille en ginsmagning. Skal du holde en god hyggeaften, hvor der skabes ekstra god stemning, så anbefaler vi ginsmagning. Vi kommer også gerne hvis du har temaarrangement, eller teambuilding, og der skal lidt hygge til.

Cocktail catering

Lej en bartender

Velkomstdrink

Ginsmagning

Kombiner vores services

Ved ønske om at kombinere flere af vores cocktail services, udfyld formularen og vi ringer dig op. Du er også velkommen til at kontakte os pr mail eller telefon.

Book os til dit arrangement

Book os til dit arrangement

Har du brug for os til at stå for velkomstdrinken, eller skal vores bartender servicere og lave cocktails til dine gæster?

Det kunne også være en ginsmagning for familien eller vennerne, eller et cocktailkursus, hvor I selv lærer at lave cocktails?

Uanset service eller arrangement du ønsker vores hjælp til, så er vi klar!

Lej en bartender