Lej en bartender

Har du brug en bartender til din næste fest eller arrangement, så lej en bartender!

 

Hvis du ønsker at gøre noget særligt ud af din fest og give dine gæster en ekstra oplevelse, så lej en bartender hos The Cocktail Site. Vi vil være med til at skabe en god og festlig stemning sammen sammen med dine gæster, så vi sikre I får en god aften.

I samarbejde med dig, sammensætter vi et drinkskort som passer til netop din fest. I har mulighed for, at vi medbringer alt, hvad der skal bruges til at lave de ønskede drinks. Vi laver kun drinks ud fra de bedste råvarer, af høj standard, så drinksene ikke kun ser flotte ud men også smager fantastisk.

Hvis du selv ønsker at sammensætte dine drinks, vil du have mulighed for selv, at vælge og handle samt sammensætte dine drinks ud fra en indkøbsliste. Hvis du står og mangler det rigtige barudstyr, medbringer vi også det, og vi sørger selvfølgelig for oprydning i baren når vi er færdige.
Vi giver dig muligheden for at tilbringe mere tid med dine gæster til din fest, så sørger vi får at slukke tørsten på dig og dine gæster i løbet af aftenen.
Vi anbefaler, at vi sammen bruger lidt tid på at sammensætte en indkøbsliste, så der er nok af det hele.

Lej en bartender, hvis du vil have det bedste ud af din fest og lad og os stå for, at servicere dine gæster med lækre drinks.

 

Lej en bartender

Få et gratis tilbud

Få et gratis tilbud

Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og få et gratis og uforpligtende tilbud.
Vi kontakter dig hurtigst muligt!

Lej en bartender