Om os

The Cocktail Site er stiftet af Thomas Ziefeldt Bil Pedersen (Født 1987), som har beskæftiget sig med bartenderbranchen siden 2005. Her har han lært de fine gastronomiske kundskaber og elementer bag en lækker og indbydende cocktail. Derudover har Thomas været i servicebranchen siden han var 14 år, hvorfra han har opbygget en stolthed i at levere en god service, hvor ikke kun cocktailen, men også gæsten altid er i fokus.

Erfaring i flere lande

Thomas har arbejdet i både ind- og udland (Danmark, England “London”, Spanien “Lloret De Mar” og Sverige “Malmö”) og har derfor en bred erfaring indenfor forskellige kulturer og områder. Ikke kun et indblik i hvordan man gør her hjemme men også fra andre lande. I London, hvor Thomas arbejde i det meste af 2012, kom han under vingerne af en af Londons mest erfarne læremestre, nemlig Fredrik Olsson. Frederik er indehaver af cocktailbaren “Kosmopol” som ligger på 138 Fulham Road i London- kosmopollondon.co.uk Fredrik er i øvrigt vinder af awards som: Best Bartender at London Club And Bar Awards, Chivas Bar Masters and Glenfiddish essential serve.

Sit helt eget koncept

Thomas har arbejdet på adskillige diskoteker, barer og cocktailbarer, både som bartender, manager og bestyrer og har nu besluttet sig for at lave sit eget koncept, som er blevet til The Cocktail Site.

Michael startede som elev hos The Cocktail Site i foråret 2018. Han har siden da, været en utrolig stor del af firmaet. Han er 21, og har et utrolig stort gå på mod og har et fantastisk drive til at ville lære.

Han er utrolig serviceminded, og går meget op i, at få sine gæster til at føle sig godt tilpas og trygge ved ham!

Han er ikke bange for, at få sved på panden og er en fantastisk holdspiller.
Han blev sidste år udlært gulvmand og kan kalde sig selv “Svend” og gik ud med et gennemsnit på 11, svarende til bronzemedalje. Han arbejder i dag sammen med sin far og bror i deres familie virksomhed HH Gulve, og hos The Cocktail Site i hans fritid.

Book os til dit arrangement

Book os til dit arrangement

Har du brug for os til at stå for velkomstdrinken, eller skal vores bartender servicere og lave cocktails til dine gæster?

Det kunne også være en ginsmagning for familien eller vennerne, eller et cocktailkursus, hvor I selv lærer at lave cocktails?

Uanset service eller arrangement du ønsker vores hjælp til, så er vi klar!

Lej en bartender