Samarbejdspartnere

Et team af kreative hoveder der designer, udvikler og producerer boligartikler og byggevarer. Alt med det til fælles, at skabe innovative produkter med fokus på kvalitet og rene nordiske linjer. Vi har specialiseret os indenfor design spartel, belysning, kunst- og tekstilserier, men kan ligeledes fungere som samarbejdspartner til udvikling af unika opgaver, hvor kundens behov og ønsker er i centrum. KAOS, har været med til at designe mine mobile barer, og er en fantastisk god sparringspartner, når det kommer til den kreative del.

Sølvquist, ejes af Lars-Bo som igennem flere år rådgivet mig igennem flere forretninger og alt hvad der er kommet ud af det har kun været til min fordel og givet mig succes og kan derfor ikke andet en takke for alt hvad han har givet/gjort for mig gennem tiden og selvfølgelig varmt anbefale ham til alle der har brug for hjælp til deres virksomhed.

www.solvquist.com

Samarbejdet med Rise Bryggeri er at vi benytter os af deres økologiske kollektion, som et tilkøb til vores økologiske tiltag. De kan selvfølgelig også bestilles ved et alm. catering service.

Ønsker man at prøve dem derhjemme eller på jeres restauration, er det også muligt at sende os en mail for at lave en bestilling.

www.risebryggeri.dk

Fredags-Bar & Networking skruer op for det hele, og laver nogle fede events i lækre omgivelser og med de rigtige tiltag. Det handler om at netværke og gøre det med lækre cocktails, som vi hos The Cocktail Site, står for at levere. Så er du til networking, håber vi at se dig næste gang.

Marketing Advisor er en af de vigtigste sparringspartner, som vi har. . .
De er nogle af de bedste (om ikke de bedste) indenfor deres område i landet og kan varmt anbefale dem til jer alle! jeg har i hvert fald kun haft gode oplevelser med dem, bare tag et kig på denne fantastiske hjemmeside. . .
Plus, deres fantastiske service er virkelig en man skal lede længe efter og de er altid klar på at give en hånd, med en god, målrettet og konstruktiv bemærkning.
Med andre ord, JEG ER EN KÆMPE, TAKNEMMELIG FAN <3

www.marketing-advisor.dk

Mødefaciliteter i særklasse, med fokus på kundens individuelle behov. Står du og skal holde forretningsmøder, teambuilding, kursus eller et foredrag, er vi med til at skabe omgivelserne, for jeres næste arrangement, det er kun fantasien der sætter grænser. The Cocktail Site bruger Kongress.dk‘s super lækre lokaler til adskillige former for arrangementer. Herunder blandt andet ginsmagninger, cocktail kurser, netværksarrangementer og meget mere.

Macarn er en lille sønderjysk virksomhed. De laver spændende økologisk sodavand, og har valgt at gøre det til deres levevej.
Macarn drives af ægteparret Jan og Camilla Kruse Hansen. Deres fælles passion er, at skabe forkælelse på flaske.


Macarn vandt i marts 2018 økologisk guld. Det gjorde de i kategorien ‘Detail drikkevarer’ for økologiske hindbær sodavand. Vi fra The Cocktail Site, har haft den store fornøjelse af, at lave cocktails på deres fantastiske produkt. Vi må sige, at det er en fornøjelse at servere disse utroligt lækre sodavand.

www.macarn.dk

Maria Dam og Louise Hylleberg Rasmussen, er stiftere og indehavere af NORDIC PLANNERS. De har tilsammen mere end 24 års erfaring i servicebranchen, hvor de begge blandt andet har arbejdet som bryllupsarrangører – den ene nationalt og den anden internationalt. Dette har gjort, at de har en dyb forståelse for hvert enkelt trin af planlægningen, koordineringen og afviklingen omkring både små til store arrangementer.

Deres fælles erfaring, know-how og kæmpe drive gør dem unikke, og derfor vil I i få to dedikerede og professionelle bryllupsarrangører. De vil sammen sørge for at planlægge og koordinere begivenheden, med jeres ånd i fokus. Nøgleord såsom ærlighed, åbenhed og struktur er nogle de værdsætter utrolig højt i deres arbejde, og derfor vil I altid være i trygge hænder hos NORDIC PLANNERS.

Vi fra The Cocktail Site, vil til hver en tid, stå frem og give de varmeste anbefalinger, hvis I skal giftes…!

www.nordicplanners.dk

De specialiserer sig i import, salg og distribution af spiritus til cocktailbarer, barer, hotelbarer, restauranter & caféer. Deres sortiment er sammensat ud fra deres kunders behov og er derfor i konstant udvikling. De forhandler alle de etablerede spiritusmærker på det danske marked, men har også egen import af mere specielle spiritusmærker, som normalt kun findes på det udenlandske marked. De har suppleret deres spiritussortiment med et koncentreret udvalg af sirup, juice og barudstyr. 

I deres centralt beliggende lokaler på Frederiksberg har de indrettet et smagsrum, hvor de har mulighed for at præsentere deres brede udvalg af etablerede spiritusmærker. Her kan de i afslappende omgivelser hjælpe dig til at finde de rigtige produkter til din virksomhed.
 Vi hos The Cocktail Site bruger deres formidable produkter, til blandt andet vores Ginsmagninger. De kører en fantastisk service og de er super dygtige til, hele tiden at opdatere os, og sørger for at vi bliver oplært i deres nyeste produkter.

Morten fra ISH har skabt ISH Spirits, efter at han besluttede at lave en 100-dages alkoholfri udfordring. I løbet af denne tid indså han, at der var et absolut behov for at dreje borde på de sociale normer for at drikke. Han ønskede, at give en alkoholfri mulighed for dem, der ikke altid har lyst til at drikke alkohol, men stadig sætter pris på de sociale aspekter ved at nyde en cocktail. ISH er dette alternativ til atleten, den gravide kvinde eller den udpegede chauffør. Det er for dem der kan give den gas på dansegulvet helt ædru, og for dem, der bare vil vågne op med et klart hoved på en søndag morgen. The Cocktail Site er så heldige, at Morten har indvilget i et super stærkt sammenarbejde, både på events og cocktails opskrifter.

Book os til dit arrangement

Book os til dit arrangement

Har du brug for os til at stå for velkomstdrinken, eller skal vores bartender servicere og lave cocktails til dine gæster?

Det kunne også være en ginsmagning for familien eller vennerne, eller et cocktailkursus, hvor I selv lærer at lave cocktails?

Uanset service eller arrangement du ønsker vores hjælp til, så er vi klar!

Lej en bartender