Erhvervsudtalelser

Jeg havde fornøjelsen af at have alle de dygtige folk fra “The Cocktail Site” med til mit store tv-transmitterede hjertepuls i lørdags. Her satte vi fokus på unge & sportfolk med Hjerteproblemer og samlede ind til Hjerteforeningen. Det var top-professionelle folk, som alle gæster, artister og tv-folk bed mærke i. Der var service og smil fra start til slut, og herfra skal der lyde en kæmpe tak. I bidrog på lige fod med alle andre sponsorer; helt frivilligt og som sponsor for at PULS kunne lade sig gøre. Helt klasse hele vejen igennem. Kæmpe tak!

PULS Indsamling

Morten Wessel

Til vores julefrokost havde vi The Cocktail Site til at betjene og forkæle vores personale, med lækre cocktails. Til at starte med blev der serveret en velkomstdrink og herefter var baren åben, hvor man i alt kunne vælge i mellem 5 cocktails. The Cocktail Site, havde hele udstyret med og vi skulle ikke tænke på noget. Der var kun smil at finde bag disken og så var deres cocktails bare bedre end dem man kan få andre steder. The Cocktail Site, vil helt sikkert få en plads bag baren til vores næste arrangement.

Konkurrence Kompagniet ApS

Martin Hansen

We were fortunate enough to have Thomas and The Cocktail Site come by and do a cocktail workshop for us! We really appreciated and enjoyed the level of professionalism and dedication put into the workshop, material and products. In general we had a really fun workshop and we can definitely recommend The Cocktail Site’s workshops!

Rainmaking Loft - Cocktail Workshop

Cirkeline Ask, rainmakingloft.dk

Thomas og The Cocktail Site har været en super samarbejdspartner. Altid god service og charmerende attitude. Velforberedt og de bedste cocktails i byen!!

AVNEUE BISTRO OG VINBAR - Restauration Service

Alberte Sander, bistroavenue.dk

Bopa har vi flere gange gjort brug af The Cocktail Site. Kvalitet, service og fleksibiliteten er i top!

Café Bopa - Restauration Service

Nikolaj Jacobsen, cafebopa.dk