Udtalelser fra private

Super fed måde at forvandle en aften med venner til noget mere specielt! Der bliver sørget for alt, og man lærer om cocktails’ gastronomiske aspekt.. Mega lækkert!

Sasha Scherg

Se anmeldelse her


I lørdags d. 29. april 2017 havde jeg og fire venner besøg af the cocktailsite com.
Vi lærte at lave lækre Espresso martinis og fik samtidig en masse cocktailfifs med os på vejen.

Jeg kan varmt anbefale alle at bestille en cocktail workshop. Udover at lære at lave lækre drinks og således få et kendskab til cocktailverdenen “inkluderede” workshoppen en masse grin og sjov, en frisk og dygtig bartender samt et skønt minde mig og mine venner og veninder kan have sammen.

Helt klart fem stjerner herfra!

Kristine Sørensen

Se anmeldelse her


Thomas var hjemme hos os, for at lære os at lave Espresso Martini – det var en super sjov oplevelse og jeg kan varmt anbefale alle, at booke @thecocktailsite til deres næste event!

Daniel Den Dulk

Se anmeldelse her

Mange tak for det fedeste cocktail kursus! 5 ud af 5 stjerner herfra! Fantastisk og grinern instruktør plus man fik fantastiske drinks, som var lavet af en selv. Hvis man skal have et cocktail kursus, så gør man sig klogt i at bruge jer! … og nu laver jeg byens bedste mojito

Simon Ingemann Bertelsen

Se anmeldelse her

En hyggelige aften sammen med veninderne, blev til en fantastisk aften! Vi havde booket The Cocktail Site til en “Cocktail Workshop”. De ankom til aftalte tidspunkt og havde hele udstyret med. Det eneste vi skulle gøre var at slappe af og nyde en fantastisk aften, hvor vi lærte at lave den bedste Espresso Martini. En almindelig hyggelig aften med veninderne, blev til en aften og en oplevelse vi ikke vil glemme. Har kun rosende ord at sige om The Cocktail Site, som varmt kan anbefales! 🙂

Sabrina RIschel

Se anmeldelse her

We were a group of 5 people to the workshop and it was a fully great evening. We learned at lot and it was very professional. I will differently use the cocktail maker again!
I can highly recommend it…

Julie Maja

Se anmeldelse her

Book os til dit arrangement

Book os til dit arrangement

Har du brug for os til at stå for velkomstdrinken, eller skal vores bartender servicere og lave cocktails til dine gæster?

Det kunne også være en ginsmagning for familien eller vennerne, eller et cocktailkursus, hvor I selv lærer at lave cocktails?

Uanset service eller arrangement du ønsker vores hjælp til, så er vi klar!

Lej en bartender