Velkomstdrink

Mangler du inspiration til hvad dine velkomstdrinks skal indeholde, kan vores team bag The Cocktail Site hjælpe dig. Vi kommer og laver lækre velkomstdrinks efter dit behov. Skal du holde temafest, barnedåb, rund fødselsdag, konfirmation, bryllup, eller anden form for fest, så har vi mulighed for at lave lige præcis de velkomstdrinks som passer til netop din fest.

Bestil dine velkomstdrinks til din næste fest

Vi medbringer med glæde de ønskede drinksglas, da det kan være du ønsker velkomstdrinks i champagneglas, og ikke selv har nok til alle dine gæster. Vi medbringer også det nødvendige til at lave de ønskede velkomstdrinks. Vores høje standard gør at vi ikke kun fokuserer på om drinksene ser flotte ud, men de skal også smage godt.

Sammensæt flere af vores cocktail services

Der vil være mulighed for at lave en pakkeløsning, hvis du foruden velkomstdrinks ønsker Cocktail Catering, eller leje af en bartender i løbet af aftenen. Det vil give dig mulighed for, at have tid til at hygge dig med dine gæster, og stadig få lækre drinks.

Vælg mellem flere varianter af velkomstdrinks

Vi har mulighed for at lave flere forskellige velkomstdrinks, men du kan få lidt inspiration her på 4 forskellige mest foretrukne velkomstdrinks.

GIN-GER

– Gin, Hyldeblomst Likør
– Ingefær Likør, Citronjuice
– Hjemmelavet Sukkerlage
– Frisk Ingefær
– Friskkværnet mixet pepper
– Tør Champagne
– Flamberet citron sist.

Passion Delux

– Vodka
– Citronjuice
– Hjemmelavet sukkerlage
– Passionsfrugt puré,
– Tør Champagne
– Passionsfrugt kerner

Aperol Spritz Alm.

– Aperol
– Tør Champagne
– 2 flamberet Appelsin Sist’s

Passion Aperol Spritz

– Aperol
– Passionsfrugt puré
– Tør Champagne
– 1 flamberet Appelsin Sist’s
– 1 skive frisk passionsfrugt

Book os til dit arrangement

Book os til dit arrangement

Har du brug for os til at stå for velkomstdrinken, eller skal vores bartender servicere og lave cocktails til dine gæster?

Det kunne også være en ginsmagning for familien eller vennerne, eller et cocktailkursus, hvor I selv lærer at lave cocktails?

Uanset service eller arrangement du ønsker vores hjælp til, så er vi klar!

Lej en bartender